Bokning av beteendeutredning eller privatlektion

Just nu har jag stopp för bokningar av beteendeutredningar. Kommer troligen öppna upp till sommaren eller höst igen. Behöver du hjälp kan du hitta H-märka hundspsykologer hos Sveriges hundföretagare HÄR
Eller maila mig så kan jag ge dig tips!

Vad vill du boka?(obligatoriskt)

Jag har läst anmälningsvillkoren nedan och godkänner dem(obligatoriskt)

Anmälningsvillkor

1. Allmänna regler
I och med att du betalar in avgiften betraktas anmälan som definitiv och avbokningsreglerna träder i kraft. Ångerrätten är 14 dagar enligt lagen om distansavtal, vilket innebär att du har 14 dagars ångerrätt från att du bokat din lektion (dock före träningstillfället/mötet). OBS! Ångerrätten gäller inte om du inom dessa 14 dagar påbörjar en beställd tjänst (t.ex. hundkurs,privatträning,utredning).

2. När ska jag betala?

Avgiften ska vara betald inom 14 dagar från fakturadatum. Fakturan skickas när vi bokat in en tid och datum. Förfallodatumet hittar du på fakturan.

Betalning sker till bankgiro/faktura.

3. Vilka avbokningsregler gäller?

I och med att du betalar in avgiften betraktas anmälan som definitiv och avbokningsreglerna träder i kraft. Ångerrätten är 14 dagar enligt lagen om distansavtal, vilket innebär att du har 14 dagars ångerrätt från att du bokat din lektion (dock före träningstillfället). I övrigt gäller nedanstående:

Avbokning ska göras till e-post: info@aventyrligatassar.se
eller via sms till Louise (till numret som skickats med i bekräftelsen).

4. Frånvaro
Meddela i god tid om du inte kan delta på träningstillfället/mötet.

Frånvaroanmälan ska göras senast 2 timmar innan avtalad tid. 
Meddela i god tid så finns möjligheten att boka om träningstillfället/mötet en annan dag i mån av tid.Vid utebliven närvaro och ingen frånvaroanmälan debiteras tiden oavsett. 

5. Ansvar som hundägare
Strikt hundägaransvar gäller och det är varje hundägares eget ansvar att ha en gällande försäkring. Varje hundägare har som ansvar att sin hund har aktuell vaccination. Samt icke visat tecken som kan tyda på smittsam sjukdom och är i övrigt veterligen frisk.

GDPR – Den 25 maj 2018 infördes en ny dataskyddsförordning, GDPR, inom EU. Det är alltid lika viktigt för mig att du känner dig trygg i min behandling av dina personuppgifter. De uppgifter som tas in vid anmälan till en träning är namn, adress, e-postadress och telefonnummer. Jag samlar in nämnda uppgifter för att kunna ha kontakt med dig för tjänsten du bokat och som underlag i bokföring. Uppgifterna sparas i 2 år efter vår senaste kontakt dock med undantag av de uppgifter som krävs enligt Bokföringslagen, 7 år.

Dina personuppgifter finns endast hos mig och du kan närsomhelst be att få veta vilka personuppgifter som finns hos mig (Louise) och/eller få uppgifterna borttagna. Skicka då e-post till: info@aventyrligatassar.se