Helgkurser

Här hittar du aktuella helgkurser och workshops för våren 2022.

Berikningskurs 15/5 kl.11.00- ca. 14.00, FULLSATT!

Vill du prova olika berikningar med din hund?
Vad tycker din hund om bubblor med baconsmak?🥓 En sprattlande fisk?🐟 Få jaga en pipande mus 🐁 eller testa en smaktallrik med massa nya smaker?🥬🥜🥚
Under kursen kommer du får lära dig hur du kan använda berikning till din hund och prova på massa olika sätt att berika! Jag kommer blanda teori och praktisk övning med hundarna och det kommer vara paus mitt i för fika och rastning av hundarna.

Hunden har ett behov av att få utlopp för sina medfödda och naturliga beteenden. Genom olika typer av berikning kan vi låta hundarna få utlopp för dessa. Det kan vara till exempel jaktberikning, matberikning, socialberikning osv.
Aktivering är något vi hundägare hittar på så som till exempel olika hundsporter. Berikning är något hunden gör helt naturligt!  
Att hunden får utföra sina naturliga beteenden kommer ge en gladare vovve och kan också på sikt minska oönskade beteenden hos din hund och mindre stress med mera!

Pris: 700 kr

Äventyrsbanan
Söndag 3/4 kl. 12.00-ca.14.00 FULLSATT!
Söndag 24/4 FULLSATT!
På den här kursen kommer ni få ta del av teori kring friskvård och hur man kan tänka kring träning av hunden på banan, genomgång av banan utan hund med tips hur man kan träna på de olika stationerna och träning med egen hund på de olika stationerna. Jag kommer även bjuda på fika.
Max antal deltagande hundar 6. Hundarna ska vara färdigvuxna ungefär från 1,5-2 års ålder och uppåt.

Pris: 450 kr

Rallylydnad prova på dag . FULLSATT!
Söndag 12/6 kl. 11-15 (Paus för lunch). Kursen kan dra ut på tiden lite!
Välkommen på en heldag där du får prova på rallylydnad. Vi går igenom lite teori om rally och alla skyltar i nybörjarklass. Du och hunden behöver inga förkunskaper mer än att det kan vara bra om hunden kan sitt och ligg någorlunda.

Pris: 400 kr (då jag fortfarande är under ubildning.)