Gratis webinar Balanserad hundvardag

Välkommen på ett GRATIS webinar hur du kan få en mer balanserad vardag för din hund med fem enkla steg. Ibland är det svårt att hitta den rätta balansen men det ska jag hjälpa dig med i det här webinaret.

Hundens vardag kan delas in i fem kategorier Arbete, motion, vila, hobby och samvaro/familjetid. Alla dessa kategorier är viktiga för att skapa en balans i hundens vardag.

Jag kommer gå igenom:
Arbete – Vad är ett bra arbete för hunden?
Motion – Hur mycket ska jag motionera hunden?
Hobby – Vad är en hobby och hur mycket kan vi göra det?
Vila – Vad innebär vilodag och varför är det viktigt?
Samvaro/familjetid – Vikten av att bara vara
Hur man kan tänka när hunden känns stökig, inte kommer till ro och hur en balanserad hundvardag kan hjälpa för att unvika oönskade beteenden.
Frågestund!

Webinaret kommer avslutas med en frågestund där du kan ställa frågor kring hundens vardag!
Jag kommer också göra reklam för min nya onlinekurs Balanserad hundvardag och du kommer få ett supererbjudande på kursen som du inte vill missa!

Kan du inte vara med live finns föreläsningen att titta på 1 vecka efter föreläsningen.

OBS! Begränsat antal platser!

Du har två tider att välja på:
Söndag 23/4 kl. 12.00


Tisdag 25/4 kl. 18.00

Vem är jag? Jag som driver Äventyrliga tassar heter Louise Bertilsson och är ifrån Mora, bor sedan 2016 i ett hus i Utanmyra (Falun) med min sambo. Vi har haft hund i familjen sen jag gick på högstadiet och jag köpte min första egna hund 2010. Det är en blandras mellan cavalier, papillon och am.cocker vid namn Tyson. Vi har testat på det mesta som agility, freestyle, rallylydnad, spår och nosework.

Vi har också en till blandras som heter Hektor han är 8 år och en engelsk springer Spaniel på 10 månader. Vi har också tre katter i familjen.

Jag är utbildad hundinstruktör, hundpsykolog, doga instuktör, rallylydnadsinstruktör och berikningsinstruktör. Är också H-märkt.