Blogg

 • Hunden drar i kopplet!

  Att ha en hund som drar i kopplet är inte roligt för varken dig eller hunden. Det ger skador på dig och hunden. När man skaffar hund ser man framför sig mysiga koppelpromenader tillsammans. Koppelgående är svårt! Det är inte naturligt för hunden att gå i koppel, hunden kanske också har en snabbare gång änFortsätt läsa ”Hunden drar i kopplet!”

  Read more

 • Flockproblematik

  Jag har ju tidigare nämnt att vi har lite problem i flocken och det har tyvärr bara eskalerat. Tänkte skriva ihop lite mer vad som har hänt och vart vi är nu i det hela. Det började för någon månad sedan då Banjo attackerade Hektor i en matsituation. Hektor fick ett sår på sidan avFortsätt läsa ”Flockproblematik”

  Read more

 • Nyår med hund

  Julen är över och snart är det dags att fira nyår. Med hund kan det vara jobbigt speciellt om hunden är ljudrädd. Jag har själv en ljudrädd hund men han har med åldern fått dålig hörsel så han hör inte längre ljuden om det inte är väldigt högt, vilket är skönt men tråkigt med hörseln.Fortsätt läsa ”Nyår med hund”

  Read more

 • Julfirande med hund

  Snart är julen här och allt vad det innebär. Det blir lätt stökigt med flera hundar, varav en unghund och barn! Vi ska som vanligt fira med min familj som består av mamma, pappa, syster, systerns sambo och deras två barn som ena är nyfödd och andra är 1,5 år. Mina föräldrar har också tvåFortsätt läsa ”Julfirande med hund”

  Read more

 • Tankar kring resursförsvar

  Det här med resursförsvar är något som kan vara jobbigt beroende på sin situation och hur man hanterar det. I det här inlägget tänkte jag dela med mig om mina erfarenheter kring resursförsvar och hur man kan hantera det. Såhär ser våran situation ut just nu kring resursförsvar Vi har ju just nu tre hundarFortsätt läsa ”Tankar kring resursförsvar”

  Read more